Ταξιδια Μιλανο – Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για το Μιλανο.


Ξενοδοχεια στο Μιλανο, διασκέδαση, φαγητό, αποδράσεις, χάρτες, βίντεο, ενοικιασεις αυτοκινητων στο Μιλανο

Σκάλα του Μιλάνου

Αρχική > Αξιοθέατα > Σκάλα του Μιλάνου

Οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όπερας της Ιταλίας, και πολλοί από τους καλύτερους τραγουδιστές από όλο τον κόσμο, έχουν εμφανιστεί στη Σκάλα του Μιλάνου κατά τα τελευταία 200 χρόνια. Σήμερα, το θέατρο εξακολουθεί να αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες όπερες και θέατρα μπαλέτου στον κόσμο. Το θέατρο φιλοξενεί επίσης την Ακαδημία Θεάτρου της Σκάλα η οποία προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση σε μουσική, χορό, τέχνη. Στο κτήριο στεγάζεται ακόμη το Μουσείο της Σκάλα, που είναι προσβάσιμο από του φουαγιέ και περιλαμβανει στη συλλογή του πλήθος από πίνακες, αγάλματα, κοστούμια, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία σχετικά με την ιστορία της Σκάλα.

Σκάλα του Μιλάνου

Η σαιζόν στη Σκάλα αρχίζει παραδοσιακά στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα του Αγίου Αμπροζίου, προστάτη της πόλης του Μιλάνο. Όλες οι παραστάσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν τα μασάνυχτα και γι αυτό, οι μακράς διάρκειας όπερες ξεκινούν νωρίτερα το απόγευμα, αν χρειαστεί.

Σκάλα του Μιλάνου

Το θέατρο κατασκευάστηκε κατόπιν εντολής της αυτοκράτειρας Μαρίας Θηρεσίας της Αυστρίας ώστε να αντικαταστήσει το παλιό θέατρο που στέγαζε την Όπερα του Μιλάνου, το Teatro Regio Ducale, το οποίο καταστράφηκε από πυρκαγιά στις 26 Φεβρουαρίου του 1776.

Το νέο θέατρο κτίστηκε στη θέση του ναού της Santa Maria della Scala, από τον οποίο το θέατρο πήρε το όνομά του. Η κατασκευή του ολοκληρώθημε μέσα σε 2 μόλις χρόνια υπό την επίβλεψη των  Pietro Marliani, Pietro Nosetti και Antonio και Giuseppe Fe.

Σκάλα του Μιλάνου